szombat

A feláldozhatók (The Expendables) 2010 - Leöltés ingyen

A feláldozhatók (The Expendables) 2010 most elérhető a Ingyen Film Letöltes - Ingyen - filmletöltő Blogon

Színes,amerikai akciófilm, 98 perc

Barney Ross (Sylvester Stallone) olyan ember, akinek nincs vesztenivalója. Félelmet nem simerő, cinikus, érzelemktől mentes vezető, legenda és stratéga, aki egy kis létszámú, elit csapatot irányít. A csapat tagjai: Lee Christmas (Jason Statham), egykori SAS tag, aki bármivel megállja a helyét,a minek éle van,Yin Yang (Jet Li), a közelharc mestere, Hale Caesar (Terry Crews), akit tíz éve csak Barney-ként ismer mindenki és a távolsági fegyverek szakértője, Toll Road (Randy Couture), képzett szabotőr, a csapat felderítője és Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), veterán katona és mesterlövész, aki saját démonaival is folyamatos küzdelmet vív.
Egy nap egy titokzatos egyház keresi meg Barney-t, egy – a csapat képességeihez mérten – rutinfeladatnak számító megbízással: Végezzenek Gaza tábornokkal, (David Zayas), Vilena vérszomjas diktátorával, és vessenek véget a rengeteg szenvedésnek és halálnak, amit a nép az ő uralma alatt elszenvedni kényszerül. A küldetés előtt Barney és Christmas találkozik kapcsolattartójukkal, Sandraval (Giselle Itie), egy helyi szabadságharcossal, és hamarosan rájön arra is, hogy az igazi ellenfelük nem is a diktátor, hanem egy ex-CIA ügynök, James Monroe (Eric Roberts) és annak segédje,Paine (Steve Austin). Az találkozás azonban balul sül el, és Barney kénytelen hátraagyni Sandrat, aláírva ezzel a lány halálos ítéletét. A lelkiismerettől üldözve Barney meggyőzi csapatát, hogy visszatérjenek a városba, mentsék meg a lányt és folytassák az akciót

Ingyen letölthető film ajánlat:

Nagyfiúk 2010 (Grown Ups) | A varázslótanonc (2010) - (The Sorcerer’s Apprentice) | Viharsziget – Shutter Island (2010) | Kéjjel – Nappal ( Knight and Day 2010 )



Rendező: Sylvester Stallone
Forgatókönyvíró: Sylvester Stallone
Szereplők: Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Danny Trejo, Charisma Carpenter, Steve Austin, Curtis Jackson, Brittany Murphy, David Zayas

Ingyen letölthető film ajánlat:



Nagyfiúk 2010 (Grown Ups) | A varázslótanonc (2010) - (The Sorcerer’s Apprentice) | Viharsziget – Shutter Island (2010) | Kéjjel – Nappal ( Knight and Day 2010 )








Ingyen Film Letöltés - Film Letöltő Linkek Ingyen
A feláldozhatók (The Expendables)  Film Letöltese

Nincsenek megjegyzések: